Cwartier magazine #3

februari 2024
Met mijn collega’s van Perron C maakte ik de derde editie van Cwartier magazine. Hierin laten we zien wat er allemaal in het gebouw gebeurt en wie er werken. Wat je aan de buitenkant van het gebouw niet ziet, spat van het papier af: Cwartier bruist, inspireert en werkt.

Ik werk, samen met mijn collega’s van Perron C, vanuit Cwartier - het oude stadhuis waaruit tien jaar geleden ambtelijk Weert vertrok. Het gebouw telt inmiddels meer dan 100 huurders: een bont gezelschap (sociale) ondernemers, hulpverleners en winkeliers. De bezoekers van Cwartier zijn minstens zo bont: de één ziet het weer zonnig na een bezoek aan de psycholoog, de ander komt sporten of koersballen, twee vriendinnen gaan winkelen, moeder en zoon eten een tosti en de buurman volgt er een re-integratietraject. Alles onder één dak, laagdrempelig, zonder stigma’s, met veel kansen en kruisbestuiving. 

In de derde editie van Cwartier magazine laten we zien wat er allemaal in het gebouw gebeurt en wie er zoal werken. Wat je aan de buitenkant van het gebouw niet ziet, spat van het papier af: Cwartier bruist, inspireert en werkt. Tegen eenzaamheid, en vóór een mooie maatschappij waarin we samen kunnen optrekken en ondernemen. Het magazine is gratis verkrijgbaar bij de receptie van Cwartier. Veel leesplezier! 

Cwartier magazine #3Belicht
Cwartier magazine #3Belicht
Cwartier magazine #3Belicht
Cwartier magazine #3Belicht